Home

Lajme

Këngëtari Kujtim Prodani , mysafir në radio Projekt 21 !

No Comments Aktualitet Lajme

Në programin e ditës së premte , në pjesën e parë ishte i ftuar , këngëtari i muzikës së lehtë , Kujtim Prodani ! Ishte një bisedë e ngrohtë, ashtu sic i bën përherë këngëtari, që nuk i lejon moderatoret ta mbivlerësojnë si këngëtar , por që ti thonë në emrin që e thërrasin cdo ditë familjarët . shokët dhe miqtë e tij . Edhe pse ishte e vështirë për mua ta thërrisja Kujto , po mundohesha, por hera herës , më jipej ta quaja Kujtim , apo me shprehje , Ju i nderuar , por që Atij nuk i pëlqente . Me Kujton , folëm për kujtimet e tij të fëmijërisë së tij , që nuk kanë qënë si të moshatarve të tij, sepse sic thonte Kujto, ai nuk luante me shokët, por ai lunte në piano , me orë të tëra , sepse babai donte që ta përcillte edhe tek i biri , muzikën .

Dhe Agimi , nje kompozitorë ndër më të njohurit në Shqipëri , nuk e kishte gabim , sepse Kujto filloi në rrugën e bukur të muzikës , nën përkujdesjen e Babait Agim dhe të Nënes Anitë , që dhe kjo ishte dhe mbetet , mretëresha e musikës së lehtë shqiptare Anita Take .

Por Kujto vazhdoi me porositë e të dy prindërve dhe doli shumë shpejt me emrin dhe muzikën e tij .

VAZHDON ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *