Home

Lajme

SEANCA E PANDEMISE 16.04.2020

No Comments Aktualitet Lajme

Sot u zhvillua seanca qe kishte ne rendin e dites gjithe Aktet normative te nxjerr nga qeveria per situaten e Pandemise dhe disa ceshtje tjera.
Fale perpjekjeve politike te disa deputeteve me integritet politik seanca shpetoi e nuk ra ne batakun e parlamentit te kohes se luftes ne vitet e pushtimit nazist kur Shqiperia ishte nen pushtimin gjerman.
Per pak sa Parlamenti do te kthehej ne parlamentin e etiketuar Kolaboracionist! si ai i vitit 1944!
Por kjo nuk duhet te ndodhte e nuk ndodhi!
Mbeti si Seanca e Pandemise sepse deputetet jane te interesuar per kalimin sa me te shpejt e me me pak dhimbje e humbje te kesaj situate per popullin shqiptar ketu por dhe per krejt Kombin Shqiptar ne Trojet Etnike, Emigracion e kudo!
Kerkohet kujdes, solidaritet e humanizem!
Te bashkuar do ja dalim!
Te gjithe per Kombin; te gjithe per Shqiptarine!

Fotografia e Ajete Xharo

KOSTAQ PAPA
Deputet i Tiranes dhe Emigracionit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *