Home

Lajme

MESAZHET E QARTA KOMBETARE TE DEPUTETIT KOSTAQ PAPA NE SEANCEN E DJESHME 23.04.2020

No Comments Aktualitet Lajme

Deputeti Tiranes dhe Emigracionit Z.Kostaq Papa me nderhyrjen e tij per procedure dha mesazhe te qarta kombetare.

  1. Ne fjalen e tij ai tha se marrin pjese ne realizimin e seancave te veshtira e me masa te repta, per te treguar unison politk te domosdoshem pozite-opozite qe e kerkon situata e pandemise.
  2. Ne realizimin e procesit te seancave perpjekja per pjesmarrjen ne salle duhet te konsiderohet e rendesishme dhe vlere per gjithe koleget e pranishem ne dobi te nxjerrjes se vendit sa me shpejt e me sa me pak deme nga koronavirusi.
  3. Procesi parlamentar shqiptar duhet te ndikoj per daljen nga situata e pandemise jo vetem popullin e Republikes se Shqiperise por gjithe Shqiptaret ne Trojet Etnike ne Kosove, Maqedoni, Malesi, Kosova Lindore, Cameri e kudo ne Bote!
  4. Sepse politika shqiptare duhet te tregoj qe do te jet gjithmon e vemendshme per shqiptaret kudo qe ndodhen!
  5. Te mos keqperdoret prania e Opozites ne seance qe te mos i jepet parlamentit nuanca apo ngjasimi i perfaqesise apo senatit Kolaboracionist te 1944 te dirigjuar nga pushtuesi nazist!
  6. Prania e Opozites nuk eshte prezence ne favor te Maxhorances por nje ndergjegjesim kombetar per mbrojtjen e jetes se shqiptareve dhe perpjekje per daljen e shpejte nga pandemia.
    7.Sepse Kombi eshte i pari!

Deputeti Kostaq Papa eshte i vetmi ze kombetar ne Parlamentin Shqiptar!
Gjate seancen se djeshme Deputeti Kostaq Papa pati nje bisede direkte me Keshilltarin e Komunes Medvegje per situaten e veshtire ne Medvegje, Bujanovc e Presheve.

Drejtoria e Informacionit e PESH
Qendra Kombetare e Kordinimit
Zyra e Deputetit Kostaq Papa

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *