Home

Lajme

SOT ESHTE 5 MAJI PER SHQIPTARET ESHTE CAKTUAR DITA E DESHMOREVE QE DHANE JETEN PER CLIRIMIN E VENDIT LAVDI

No Comments Lajme Opinion

… TI BEJM NJI PYeTJE VETES TE GJITH NE QE JEMI LARGUAR NGA VENDELIDJA DUKE MARR ARRATINE NEPER BOTEN MATANE…DHE KONSPIRACIONI SHOQEROR KUDO NDODHEN…ATA I KA ASIMILUAR DERI NE PIKEN E HARRESES !
Ne keto raste e dite te shenuara kombetare te gateshem per tu kthyer ne prifterinj pa fe …
ose pseudopatriot te zalisur mbi flamur blere sot….shitur dje!!!!
ZOTI RUAJT HISTORINE SHQIPTARE
SHQIPTARET NGA SHQIPFOLESIT
LAVDI ATYRE QE DHANE JETEN PER ATDHE
LAVDI ATYRE QE DHE GJALLE PUNOJNE PER ATDHEUN SI SHQIPTARE E JO VEGLA SERBO GREKE ..DUKE U KACAVJERE MEGALOMANISE INDIVIDUALE..konspiracionit UNE EGOIZMIT
LUM KUSH ADHURON IDENTITETIN E TIJ DHE JEP KOHEN DHE JETEN PER TE DHE QELLIMIT KOMBETARE
LAVDI E MBARESI
TE URRYER QOFSHIN ATA QE URREJNE DHE KANE TURP TE FLASIN SHQIP E THONE QE JANE SHQIPTAR…
RRIJINI LARG ATDHEUT
SHUME LARG …SE NJI DITE JU ZE MALLKIMI TIJ..
JU QE PRISNI RRADHEN ME LUGEN NE BREZ…
…DERISA I FUNDIT TE VDES !
POSHTE ARMIQT SHPIRTSHITURIT, EGOCENTRIKET, QE SHAJNE VRASIN E SHESIN ATE QE PER KOMBIN IDENTITETIN E TIJ PUNON!
KETE DITE (QOFTE DHE E KARL MARKSIT) ..LE T’JA LEJME KOSHIENCES SHQIPTAREVE QE LIRINE E KANE ….KANE KUFIJTE E TYRE …DHE PRESIN “LEJE ” ? KUSH NA MORRI LEJE NE !!

TE BASHKOJNE SHPIRTIN sic kane GJUHEN !
Ne emer te ATYRE QE DHANE JETEN TREVAVE SHQIPTARE
LAVDI
RROFTE ATDHEU RROFTE SHQIPTARIA
SHITESAVE DHE SPIUNEVE ANTISHQIPTARE
VDEKJE !
MADI 5 MAJ 2020 TRIESTE ITALI

Shkruar nga Mardena Kelmendi- Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *