Home

Lajme

Une jam #OraNews Une jam #Media Une jam #Gazetar

No Comments Lajme Opinion

Kam punuar prej 6 vitesh ne media dhe e kam nisur karrieren time mediatike qe ne moshen 13 vjecare. Nuk po e bej kete shkrim qe te ndaj me ju eksperiencat e mia sepse shumica prej jush me njihni shume mire, por po e bej si nje person qe i ka dedikuar vite jete pasionit me te madh, qe tashme eshte profesion per mua, pra medias. Kam punuar ne 3 media te huaja, ne ato Amerikane dhe aktualisht jam ne nje media Daneze dhe nuk eshte pare kurre ne historine e mediave, brenda dhe jashte shqiperise, qe te rrezikohet transmetimi, pra e drejta e informimit te qytetareve per shkak sepse ky televizion eshte pa anesi politike dhe ka “perplasur” gjithnje vertetesi dhe transparence. Nuk kam qene kurre pjese e ekipit te RTV Ora & TV Ora News Ora News , por kushdo media te cenohet kam per detyre te ngrej zerin dhe ta mbeshtes sepse aty ndodhen te gjithe koleget e mi, miqt e mi dhe nuk mund te “flaken” ne rruge pa pike pergjegjesie nga lartemadheria e tij sepse ka frike te ballafaqohet me te verteten. Sa i takon gjobes se vendour koleges, Sonila Meço eshte antikushtetuese si cdo ligj tjeter i miratuar nga kjo qeveri. Pandemia nuk perhapet nga Sonila z.Rama, por perhapet nga papergjegjshmeria juaj (te cilat do kemi kohe ti transmetojme me vone).
Ti zoti kryeminister, ke hasur shume protesta, por nese bejne proteste gazetaret do dalesh i humbur.

Nga Aldo Sulollari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *