Home

Lajme

Populli amerikan, përsëri, do të mundë njollën e zezë të racizmit…! – Nga Skënder Karaçica

No Comments Aktualitet Lajme

Amerika,Demokracia,Liria
Amerika do të jetoj sa vetë universi ,me tiparët e vlerave universale të demokracisë,të lirisë,të barazisë dhe në krah të njërëzimit në botën e lirë dhe kundër regjimeve të orëve të gjenocidit dhe të shembjes së këtyre vlerave…!
Amerika do të kaloj orën e dhimbjes për vdekjen e njeriut të saj me ngjyrë! Populli amerikan di të ruaj këto vlera shekullore të jetës e të barazisë se në këtë shtet(fidanishtja)e demokracisë të gjithë pa dallime janë të barabartë!
Amerika do të mbetët po ajo e fortë,e zhvilluar,me projektin ndërkombëtar:Liri,Barazi,Zhvillim…!
Amerikë të bekoftë Zoti!
Çikago,qershor 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *