Home

Lajme

KONFERENCA NDËRKOMBËTARE:”Understanding Chinese 5G Security Threats, Tuesday, 9.June,10AM US EST (16.00ora e AL)

No Comments Aktualitet Lajme

Për arsye të Takimit të djeshëm të partive politike për Ndryshimin i Sistemit Zgjedhor, ndodhi që Videokonferencën Ndërkombëtare e zhvilluam nga Zyra dhe Studio private e PESH në Tiranë.
Sigurisht me ndihmën e specialistit Ervis Gjepali të IT së Parlamentit. Të lodhur nuk shkuam në Studion e IT e as në Zyrën e Deputetit në Parlament por ora na gjeti duke punuar materiale në Studion e PESH.
Kongresmeni me vullnet të hekurt dhe i palodhur si gjithmon në krye të detyrës.Ai është Chairman, Parliamentary Intelligence- Security Forum.
Në videokonferencë morën pjesë disa Kongresmenë e drejtues të lartë Amerikanë por dhe përfaqësues në Parlamentin Europian nga Belgjika, Deputet nga Parlamenti Rumanisë dhe Drejtues të lart të Programeve e Fondacioneve të Inteligjencës e Teknologjisë botërore.
Nga Studio e PESH, Deputeti Kostaq Papa i dërgoi përshëndetjet e tij Kongresmenit Robert Pittenger dhe pjesmarësve të tjerë.
I lodhur nga ngarkesa e takimeve dhe komunikimeve 24 orë në ditë Deputetin e zuri gjumi në fund të videokonferencës. Njerëzore!
Deputeti ynë dhe pse është çdo moment gati dhe ai është njeri e lodhet!
Videokonferenca ishte e suksesshme.
Më poshtë kemi dhe disa momente të fiksuara në foto me aspekte nga Videokonferenca e rangut të lartë Gjeopolitik!

Drejtoria e Informacionit e PESH
Zyra e Deputetit Kostaq Papa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *