Home

Lajme

ISA MUSTAFA DHE HASHIM THAÇI NË VALLËN E TURPIT.

No Comments Lajme Opinion

LDK e Isa Mustafës me Klanin e vetë mafioz është në sikletë të madh në këto ditë,sidomos është në siklet së nuk po dine së çfarë të”bëjë”me Vjosa Osmanin nekryetarën dhe Kryetarën e Parlamenit te Kosovës e cila I zbardhi faqën LDK ne zgjedhjet e fundit.Esht në sikët[ te madh sepse Vjosa Osmani nuk mendon njesoi si këta mafiasha te LDK të cilët po e qojnë LDK drejtë shkaterrimit.Janë ne sikëet me Vjosa Osmanin sepse ajo ne krahasim me këtë Klanin e Isa Mustafës ka qendrime,ka parime te qendrushme te cilat shkojnë në drejtim te mbraojtje së autoritetit të KDK.

Nuk ju ka faj Vjosa Osmani,por faji është te ju qe se mbani fjalën.jeni te pa besë,nuk e përfillni votën e anëtarësisë dhe elektoratit të Juaj ,si parti nuk keni qendrime ditën u premtoni votruese kurse nate shkoni te Hasdhim Thaçi bile edhe e beni President qe është edhe mllefi dhe reagimi krysor i Vjosa Osman.

Nuk keni te drejtë te ia kallxoni derën Vjosa Osmanit,dihet se kush duhet me dalë i pari nga ajo derë,duhet te dalin ata qe nuk kanë qenë kurr në partin e Rugoves dhe te cilët e kanë injoruar Rugovën ne kohë më të vështira.Te parët duhet te dalin ata qe erdhën dhe e zapuan LDK dhe po e luajn lojën e djallit për intersat e veta,bash nuk jeni me të këqijë se ata të Pronto mafisë.

Klanit të LDK në krye me Isa Mustafën nuk i ka hije të merret me shpifjet,me ndërskamcat ndaj Vjosa Osmanit qellimi i te cilave ësht dinigrimi i integritetit te Vjosa Osmanit,e cila veç se po ua qetë ne ledin dallaveret me Klanin tjeter te Pronto mafisë.

Por harrojeni jut e LDK se Vjosa Osmani nuk mudn te mboshtët lehte,prapa sajë qendron një force me e madhe se sa forca e juaj.

Njera nder këto është edhe fakti se gjaja baba i Vjosa Osmanit paska qenë pjesë e milicis së Serbis.Këto janë shpufje,këto janë maskarada,këto janë montime te forografisë te bame nga Klanet e Isa Mustafës dhe Hashim Thaqit me qellime te caktuar,sepse Vjosa Osmani po ua zënë rrgugën për pislleqet e tyre ne shkaterrimin e shtetit.

Po këtyre shpifjeve iu bashku edhe shpifësi ordiar presidenti Hashim Thaçi, figura me kontaverze ne politikën kosovare gjatë gjithë këtyre viteve në liri.Është njeriu më i pa siksesëshëm në qeverisjen e vendi.Nuk i prenë fjala fjalës,është mashtrues dhe premtues qe asgjë nuk realizon por vetm premton.Është i korruptuar me pasuri qe nuk dihet se nga i erdhi.Është kontrabansues i çdo gjeje por edhe votes kur janë në pyetje interesat e tij personale.Për të gjitha këto e shumë të tjera nuk gëzon ndonjë autoritet ne popull,sepse më tepër është figurë përqarse se sa unifikuese.

Hashim Thaçi iu bashkua orkestrës shpifse mafioze ne denigrimin e autoritetit te familjës se Vjosa Osmanit.Pra këta shpifes shkojnë aq large se qe prekun edhe në familje.Ai hapats deklaroi dhe e denoncoi se gjaja baba i Vjosësn na paska qenë police i Serbisë.Qellimi i tijë është i çartë atij,sikur Isa MUstafës u pengon aotoriteti iVjosa Osmanit,qendresa dhe satbiliteti por edhe qendersa e saj ne realizimin e planeve mafioze serbo-ruse për ndarjën e Kosovës

Por Hashim Thaçit sikur paska harruar se edhe baba i tij qenë shumar(pylltar)i shumarisë sëSerbisë.HashimThaçi, por edhe Isa Mustafës nuk i paska penguar se edhe Driton Selmanaj e ka pas milic te Serbisë nje familjar,por ate për shkak te servilizmit ndaj dhe kritikave shpifse qe ia beri Vjosa Osmanit ate edhe e avancon deri ne pozitën e z/kryeministrit,anipse është i fundit qe u pranu në LDK.

Burimi/Facebook-Binak Maxharraj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *