Home

Lajme

Në takimin në Washington

No Comments Lajme Opinion

Në krah të delegacionit të Kosovës do të ishte mirë të jetë prof.dr.Zejnullah Gruda

Serbia tashmë ka nis të gjitha përgatitjet (diplomatike)dhe me delegacion të përberë nga jeta politike dhe akademike,në mënyrë që në takimin në Washington (më 27 qershor 2020)të prezentoj ,,çështjen e Kosovës,,(sic!).

Për të dalë ballë për ballë me Serbinë,që,si thotë presidenti Hashim Thaçi se do të ,,jetë takim i vështirë me Serbinë,,(sic!),atëherë bëhuni gati dhe në delegacionin e shtetit të Kosovës të jetë prof.dr.Zejnullah Gruda,një nga njohësit më të mirë të marrëdhënieve ndërkombëtare të fushës së tij shkecore-kërkimore tash 45 vjet në botën e dijes universitare dhe të diplomacisë.

Kjo është një nismë qytetare nga diaspora shqiptare në Amerikë.

Çikago,qershor të motit 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *