Home

Lajme

Si shihet atdheu nga larg

No Comments Lajme Opinion

Familja e Ibrahim Rugovës në krah të mbrojtjes së presidetit Hashim Thaçi

Sot familja e Ibrahim Rugova në Prishtinë,i doli në krah të mbrojtjes së presidetit të Kosovës,Hashim Thaçi,për të cilin Gjykata Speciale ka përgatitur aktpadi në Hagë për gjoja ,,krime të luftës dhe kundër njerëzimit,,.Në lajmin e ditës,thuhet se presidenti Ibrahim Rugova,në paraqitjen e tij si dëshmitar në Gjykatën Ndërkombëtare për Krime Lufte në ish-Jugosllavi në Hagë para kryekriminelit Millosheviq,pati mbrojtur doktrinën e mbrojtjes së pragut të shtëpisë dhe të djelmenisë shqiptare të UÇK-së për Lirinë e Kosovës,thuhet në lajmin e sotëm në RTK.

/s.k./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *