Home

Lajme

Gjenerali i ushtrisë shqiptare Kudusi Lama flet për luftën e UÇK-së për Lirinë dhe Pavarësinë e Kosovës

No Comments Lajme Opinion

E kohës

Gjenerali i ushtrisë shqiptare Kudusi Lama flet për luftën e UÇK-së për Lirinë dhe Pavarësinë e Kosovës

Gjenerali i Ushtrisë Shqiptare,Kudusi Lama,në një intervistë në RTK ka folur gjërësisht dhe me kompetencë të doktrinës së ushtrisë dhe të luftës,që kanë bërë djelmenia shqiptare e UÇK-së për Lirinë dhe Pavarësinë e Kosovës.

Ajo kohë,thotë gjenerali shqiptar,ishte koha e lavdisë kombëtare shqiptare!

Për kohën dhe zhurmën që po bëhet ndaj skenarëve dhe të sajimeve të shërbimeve të fshehta dhe të korpusit të falangës ushtarako-policore të Serbisë fashiste ndaj Kosovës dhe UÇK-së në Gjykatën Speciale në Hagë,gjenerali shqiptar Kudusi Lama me shkronja të mëdha,thotë para opinionit të gjerë ndërkombëtar:

,,NUK KA QENË KOHË KRIMINELËSH,,!

Ndaj,është tipar kombëtar dhe qytetërim se kur flasin gjeneralët e ushtrisë,politika dhe aq më keq propaganda antikombëtare duhet të mbyllë gojën…!

Faleminderit Gjeneral i Ushtrisë Shqiptare,Kudusi Lama,për fjalën në kohën e Motit për Kombin Shqiptar dhe për Kosovën! Gjeneral Kudusi Lama ishte Komandant i Divizionit të Ushtrisë Shqiptare të Kukësit.

Çikago,korrik të motit 2020

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *