Home

Lajme

Kufijtë e Republikës së Kosovës po rrezikohen

No Comments Aktualitet Lajme

Nuk mund të shtyhen në pafundësi problemet e zgjidhjes së Çështjes Shqiptare,duke u rekomanduar shqiptarve “qetësin”dhe në krahin tjetër sllavët të ledhatohen duke rrezikuar Kombin dhe trojet shqiptare.

Trupat e NATO,së dhe organet e sigurisë së Republikës së Kosovës duhet ta mbrojnë tërsin tokësore dhe popullin ,e jo të rrezikohen nga gjandamaria dhe paramilitaret e sërbisë që futen në pjesën Veriore të Kosovës si dhe në Kamenicë

Kërkojmë urgjentisht të veprojnë në të kundërten do të detyrohen Strukturat Kombëtare së bashku me popullin shqiptarë të mbrohen.

Prof Hyzri Salihu
Koordinator i FBKSH,së – -Fronti i Bashkimit Kombëtar Shqiptar
07.08.2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *