Home

Lajme

Në vijat e trasha të politikës serbe:Kosova nuk është e njejtë me ,,Republikën serbska,,në BH!

No Comments Lajme Opinion

Udhëheqësi kontraverzë dhe i fshehur pas nacionalizimit serb,Dodik dhe presidenti i Serbisë,Aleksandër Vuçiq po përgatisin,,platformën,,në takimin e Washingtonit më 2 shtator 2020,ku,sipas skenarëve të nëntokës në BH do të kërkojnë një paralelizëm në mes të ,,Republikës srbska,,dhe të shtetit të Kosovës(sic!).

Në këtë rrafsh politik,delegacioni i shtetit të Kosovës të udhëhequr nga kryeministri Avdullah Hoti,duhet të jenë në gadishmëri në ,,istikamin diplomatik,,që të kundërshtojnë me argumentet më të rrepta të kohës se,kjo farë ,,republika serbska,,e krijuar nga Serbia e Milloshevqit dhe në vazhdimësi me pionerët e tij A.Vuçiq të ndalen në provokimet luftënxitëse në mes popujve të Ballkanit.

Koha e mashtrimeve diplomatike të Serbisë deri në fund të shekullit të kaluar,kanë marrë fund dhe,kujtojmë se Serbisë në takimin në Washington më 2 shtator 2020,të bëhen vijat e qarta se deri këtu ata mëtej nuk mund të instrumentalizojnë realitetin e Republikës së Kosovës me do ,,paralelizma,,serbe në BH dhe relacionet e dorës diplomatike ,,nisja,fillo dhe le të dalë çfarë të dojë,,(sic!).

Çikago,gusht të motit 2020

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *