Home

Lajme

PARTIA EMIGRACIONI SHQIPTAR PESH LEVIZJA DEMOKRATE POPULLORE E/D

No Comments Aktualitet Lajme

NJOFTIM
Per strukturat e PESH dhe LEVIZJES, per nisjen e pergatitjeve per Zgjedhjet Parlamentare 25 Prill 2021.

Ne kuader te PESH, ky njoftim i drejtohet gjithe strukturave te saj ne Shqiperi: Degeve ne Qark, Degeve ne rrethe/bashki, shoqatave te ndryshme te shoqerise dhe intelektualeve te lire te Shqiperise!
Ne kuader te PESH, ne vendet e BE dhe vende te tjera ku ka komunitete te Emigracionit Postkomunist, i drejtohet strukturave : Degeve Rajonale, Asambleve Rajonale, Perfaqesuesve te Kryesise se PESH, te Keshillit Kombetar te PESH, te Asamblese Kombetare te PESH, te Kongresit Boteror te Emigracionit Shqiptar!

Ne kuader te Levizjes Demokratike Popullore E/D (emer provizor), ky njoftim i drejtohet gjithe Shoqatave, Levizjeve, Sindikatave, Klubeve, Institucioneve te Emigracionit e Diaspores Shqiptare!

FILLOI pergatitja per Zgjedhjet Parlamentare te 25 prillit 2021, ne kuader te PESH, por dhe ne kuader te Levizjes Demokrate Popullore E/D.

Prej dates 10.09.2020 fillon paraqitja e kandidaturave per Listat Paraprake te Kandidateve per Deputet ne Parlamentin Shqiptar.

Kandidatet qe duan te aplikojne per ne Listat e PESH ne adresimin e tyre duhet te shenojne :Drejtuar PESH, Selia Qendrore Tirane.

Kandidatet qe duan te aplikojne per ne Listen e Levizjes Demokrate Popullore E/D (shoqatat e bashkuara) ne adresimin e tyre duhet te shenojne : Drejtuar Levizjes Demokrate Popullore E/D, Qendra e Kordinimit Kombetar (QKK), Tirane.
Fillimisht dergohen listat me emra te kandidateve e me vone do kerkohen jetshkrimet, dekriminalizimi dhe dekomunistizimi.

Per cdo informacion dhe per adresimet keni keto adresa :

KOSTAQ PAPA Deputet i Tiranes dhe Emigracionit
Zyrat e Kuvendit, zyra 402, Blv. Deshmoret e Kombit, Tirane ALBANIA.
email :kostaq.papa@parlament.al
fb : Partiaemigracioni Shqiptar Kostaq Papa
mobil: 00355 67 6350320
00355 68 4460374
Ne kuader te QKK shtohen dhe adresat:
fb : Frederik Ruco
mobil :00355 67 6490074
00355 67 6891541

SUKSESE NE FUSHATEN E ZGJEDHJEVE !
Te bejme gjithshka per perfaqesimin dinjitoz te Emigracionit/ Diaspores dhe Ceshtjes Kombetare ne Parlamentin Shqiptar!

Tirane 10.09.2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *