Home

Lajme

Evropë mjaftë më me eksperimente ndaj Kombit Shqiptarë

No Comments Lajme Opinion

Shkenca ka vërtetuar se shqiptarët janë pasardhës të drejtpërdrejt të ilirëve të lashtë.
Shqiptarët janë populli më i vjetër në Ballkan,banorë të përhershëm të kësaj hapësire gjeografike më mijëra vjet para se të vinin fiset sllave në këto anë nga trojet e tyre përtej Karpateve.

Pseudoshkenca dhe kisha ortodokse serbe gjithmonë kanë qenë dhe janë në shërbim të politikës së tyre ,qëllimi i së cilës është pushtimi dhe sundimi i popujve shqiptarë dhe zhdukja fizike e popullit shqiptar.

Prandaj Evropa duhet ta thrrasë ndërgjegjjen dhe ligjin e të Drejtave të Njeriut ,që serbia duhet denohet për gjenocid ndaj Kombit Shqiptarë dhe popujve tjerë në Ballkan.

Duhet të ju njifet e drejta për Bashkimin e Trojeve Etnike Shqiptare Kombit Shqiptar.

Nuk pranojm kurrfarë eksperimenti si lloji i të ashtuquajturi “Asosacion i Komunave Serbe”, kjo kurrë nuk do të implementohet dhe gjdo rregullim i dyfishtë brenda Shtetit të Kosovës është i destinuar të dështojë.

Historia ka dëshmuar se kolonizimi i Kosovës dhe trojeve etnike shqiptare , si dhe ndërrimi i përbërjes etnike të saj në favor të sërbëve,me gjithë përpjekjet energjike të regjimeve të mëparshem serbo-jugosllave nuk patën suksese.

Sistemet fatëkeqe serbo-jugosllave tashmë kanë përfunduar dhe janë dënuar e bombarduar nga NATO në krye me Amerikën.

Evropë ndalo dhe hiq dorë nga eksperimentet ndaj Kombit Shqiptarë që është themelues i Evropës,
Rreshtovë drejtë me politikat ndërkombëtare që mbrojnë parimet njerëzore të Kombeve të Lira e të pavarura sipas të Drejtave Univerzale të Njeriut.

Hyzri Salihu
Nën/Kryetar i FBKSH,së
Koordinator i përgjithshëm i strukturave të FBKSH,së
Antarë Kryesie i SHAIBK,së Tiranë

Shqipëri Etnike -Siguri Kombëtare
14.10.2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *