Home

Lajme

Lagje të New Yorkut stolisen me flamuj kombëtar

No Comments Aktualitet Lajme

Komuniteti shqiptaro-amerikan  po vazhdon traditën që në prag të festes së Flamurit edhe pse në kohë pandemie të vendo në sheshe të  ndryshme të New Yorkut flamuj kombëtar. Sot  në  Brooklyn NY dy aktivist te dalluar nga Plave Gucia , Shkumbin Hasangjekaj dhe Shkumbin Balidemaj, përndryshe anëtar të Fondacionit Plavë Guci vendosen me qindra flamuj kombëtar ne rrugët dhe sheshet ku ata jetojnë dhe veprojnë. Kjo nisme ka vite që organizohet Këshilltari Bashkisë së New Yorku zt Mark Gjonaj i cili fillimisht këtë aktivitet e ka filluar vite më par ne lagje e sheshe të shumëta të Bronxit.

blob:https://www.facebook.com/9cc296b2-7b40-485e-b54c-a87a4e9860b1

Vendosja e flamujve në Bronx NY do të bëhet ditën e mërkure.

Burimi/Plava e Gucia Sot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *