Home

Lajme

Një intervistë ku ciltërsia dhe siqeriteti të bën ta ndiqje me kënaqësi.

No Comments Lajme Opinion

I nderuar  gazetari Shkodrani .

Ju falënderoj për gjithcka që ju bëni, për kontribut tuaj vullnetar nga ju , për të na bërë dhe ne që nuk para shkruajmë, tju drejtohemi juve.

 Ju ndjek me shumë kenaqësi dhe sidomos kur ju keni intervista. Do të vecoja i nderuar intervisten tuaj me zotin Ibrahim Morina .

 Një zyrtar i lartë i mirëshkolluar, por që kur ju i drejtonit pyetjet ai ju përgjigjej me një sinqieritet dhe të bënte ta dëgjoje deri ne fund .Kur fliste për prejardhjen e tij dhe për hallet dhe shqetsimet që e kishin shoqëruar në jetë. Dhe kur mësojmë se ishte dhe i përzgjedhuri i PD per në garen elektorale të 25 prillit 2012 .

Po mendoja tju merrja në tel ,ndonse ju keni deklaruar që nuk ka me telefonata në intervistat tuaja . Desha vec  tju falenderoja juve por më shumë dhe zotin Ibrahim Morina .

Lutemi që njerëz të tillë na duhen të dëgjojmë .

Jemi me ju cdo të premte dhe të diele . Por ma beso, kur ke intervista të tilla të dëgjojmë me shumë  kënaqsi .

Nuk e njohë zotin Morina por lutemi trasmetojani  përshtypjet, jo vetëm të mijat por dhe të rrethit tonë që të ndjekim dhe i komentojme sic e kemi ne zakon shqiptaret, në kafe, në shtëpi apo në punë.

Le të jetë i tillë z. Morina  edhe pas zgjedhjes dhe pas postit . Do tju ndjekim sic kemi bërë gjithmonë .

Kur në intervistë me ju është Dioguardi ,ambasdori Woker, ish president dhe drejtues të lartë .

Edhe njëherë falemnderit z.Morina , ju uroj shëndet e jetë të gjatë . Edhe ju z. Luigj ju uroj vetëm suksese në këtë mision që keni marrë përsipër .

Me respekt .

 Ilmi Aliaj  – Angli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *