Home

Lajme

Gani Geci – Jau paskan qelë derën zagarëve që i mbanin si këshilltarë…

No Comments Lajme Opinion

Ti Valon Syla, ti je gazetaruci që për pak pare i fyen diasporën, që në Kosovë i sjellin afër 1 miliardë euro në vit.
Ti Valon gazetaruci i SHIK-ut apo Valon Syla, je një rrenc një gazetaruc që e dini mirë realitetin e tentim vrasjeve ndaj meje, vrasjen e kolegut tënd gazetar Bekim Kastratit dhe Besim Dajkut e 100 anëtarëve të tjerë të LDK-së.
Unë gazetarucat si ty i njoh moti, e di edhe kur ju kanë tubuar të gjithë gazetarucat si ty dhe sa pare ua kanë shpërnda, që ti dhe gazetarucat tjerë si të fyej dhe të shajnë viktimat e pas luftës por edhe diasporën që nuk po e voton PDK-në.
Ti e din që unë e kam mbrojt vetën nga soji si ju, e Ju me mujt 100 vjet burg mi kishit jep, me mujt edhe ajrin ma kishit ndalu.
Unë e kam mbrojt dhe do ta mbrojë gjithë vetën edhe nga soji i gazetarucit si ti tani…
Edhe ti zgjidhe cilin do TV të tregoj kush je ti live, shefat si ki këtu, po merre kanë dush tjetër…

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *