Home

Lajme

Zhanri krahasimor të ngjarjeve që kanë lëvizur

No Comments Argëtim Kuriozitet

Nga Sazan Guri

Për ta mbyllur këtë tip zhanri krahasimor të ngjarjeve që kanë lëvizur, aq shpejt se vetë drita, kur njeriut i është dashur:

  1. milion vjet të shpikë zjarrin….
  2. qindra mijë vjet të shpikë rrotën….
  3. dhjetra mijë vjet të shpikë gjuhën…
  4. mijra vjet të shpikë alfabetet,…
  5. qindra vjet të shpikë armët….
  6. dhjetra vjet të shpikë kompjuterat…..
  7. disa vjet (2010-2020) të shpikë virusin….,
  8. disa muaj të shpikë vaksinën…,
  9. disa ditë të zvogëlojë njerëzimin…..
  10. njeriu dhe njerëzia fiton prap, del më i fortë, sepse ka të drejtën natyrore më vete………life goes on….

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *