Home

Lajme

Skënder Karaçica – Këndi i lajmit dhe urrejtja

No Comments Lajme Opinion

,,Politika,,e Beogradit shëmton fotografinë e presidentit Joe Biden
Gazeta ,,Politika,,e Beogradit e njohur në historinë shqiptare si dorë e zgjatur e të gjitha regjimeve, që, ka përkrahur projektet shfarosëse deri në substancën kombëtare dhe në luftën e fundit në Kosovë deri në shkallë të gjenocidit,ka dhënë lajmin për zgjedhjen e Joe Biden për president të Amerikës.
Në lajmin e kësaj gazete serbe,thuhet se në zgjedhjet e 3 shtatorit 2020 i ka fituar demokrati Joe Biden,ndërsa në brendi të lajmit të sotëm,gazeta ,,Politika,, e Beogradit duke përcjell mesazhin dhe pakanqësinë e regjimit aktual,e ka ilustruar me një fofografi (povokative) të presidentit Biden me (sytë e mbullur)që në vete niste lajmin e urrejtjes me ,,kodet,, e gazetarisë të politikës që zhvillohet sot në Serbi karshi Amerikës.
Presidenti Joe Biden dhe Amerika janë miq të përjetshëm të popullit shqiptar dhe të Kosovës.
Çikago,janar të motit 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *