Home

Lajme

Nuk e priti, por Donald Trump i la Joe Biden një shënim para se të largohej

No Comments Aktualitet Lajme

Ndonëse nuk priti inaugurimin, Presidenti Donal Trump i ka lënë një shënim pasardhësit të tij, Joe Biden, sipas një burimi nga Shtëpia e Bardhë.

CNN duke iu referuar burimeve raporton se përmbajtja e shënimit nuk dihet ende.

Kujtojmë se, një nga traditat moderne të Ditës së Inaugurimit për presidentët që largohen nga detyra është t’u shkruajnë pasardhësve të tyre një letër që ofron dëshirat dhe këshillat më të mira.

Kjo zakonisht lihet në Tavolinën e Vendimit për të lexuar kur presidenti i ri hyn për herë të parë në Zyrën Ovale. g.v/abcnews.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *