Home

Lajme

Skënder Karaçica – Amerikanët thonë:Trump jashtë politikës

No Comments Lajme Opinion

Në kornizë
Amerikanët thonë:Trump jashtë politikës
Në numrin e sotëm të gazetës,,USA TODAY,,në sondazhin e Qendrës Kërkimore (Amy Barnette)thuhet se amerikanë shpresojnë se ish-presidenti Donald Trump do të mbetët jashtë politikës.Tutje, në vlerësimet e Qendrës Kërkimore thuhet se ka mendime të amerikanëve,që,dëshirojnë të shohin një figurë kryesore politike për vitet e ardhshme të Trumpit .Të dhënat e sondazhit janë si më poshtë:
JO- 68 %
PO- 29%
PB- 2%
Burimi:Qendra Kërkimore për Sondazhe(Amy Barnette)dhe të publikuara në gazetën,,USA TODAY,,.
Çikago,janar 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *