Home

Lajme

Skënder Karaçica – (P)amje nga Mitrovica

No Comments Lajme Opinion

Agim Bahtiri,kollaj me bacin,dilni matanë rrugës në të majtë e dihet se çfarë të pret?!Serbët me buzë në gaz…(!)
Në Mitrovicë sot pati tubime parazgjedhor me Albin Kurtin dhe Vjosa Osmani.Në një tubim në një restorant të këtij qyteti,për fat,sa nuk u bë gjaku…!Pati fjalë dhe e tërë odisejada (p)amje nga Mitrovica,kur e kur,kryetari i komunës Agim Bahtiri diku në mesin e qytetarëve bërtiste si në mal dhe shante…(sic!).
Kësaj i thonë:Kollaj me bacin,dilni matanë rrrugës në të majtë dhe dihet se çfarë të pret o Agim Aga(sic!).E moj Kosovë sa barrë të rënda po i bartë mbi shpinën tënde!Sipas F.Konicës,shpetoje Kosovën tonë prej vetë shqiptarëve(sic!).
Serbët ketë (p)amje në Mitrovicë e kanë pritur me buzë në gaz…!
Kollaj me bacin,thonë në Drenicë…!
Çikago,janar të motit 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *