Home

Lajme

Meçan Zotaj – Dëshpërimet e humbësave në zgjedhjet e 14 shkurtit 2021 shihen haptas.

No Comments Lajme Opinion

Kan fillu urimet me kunja kundrejt njëri tjetrit në shoqërin Shqiptare të Dardanisë.
Mua përshëmbull me çpojn nga pak disa të krahut të luftës.
Nuk arrij ta kuptoj mendimin e tyre, se ne duhet të ishim të bashkuar rreth partive të krahut të luftës.
Si mundë të jemi të bashkuar, kur fill pasluftës u përça Dukagjini dhe Drenica, AAK dhe PDK. pas daljes së Limës nga Haga u përçan përsëri Malisheva dhe Drenica, NISMA me PDK!!!
Dhe secila nga këto parti kan bër koalicione me secilën, madje edhe me listen Serbe për interesa të veta.
Ku është unifikimi gjat këtyre viteve deri më sotë?!!!
Edhe kështu të shpërndara në 3 parti që jan thirr në vlera të luftës çfar bën në gjith këto vjet pushtet?!
Ata rëhatuan vllezër, kushurinjë, motra, balldyska e baxhanak gjithandej… madje nuk ju mjaftuan këta, dikur filluan të rëhatojn me vende pune edhe UDB-ash e fëmijë UDB-ashêsh.
Kjo nuk ju mjaftoi sepse ne i votuam përsëri si ushtar “besnik”. Ateherë u hodh hapi i “madh” goditja e radhës… me inisiativën e krahut të luftës u miratua një pension për të gjith Veteravët e UÇK-së pasi më shum se 37 të till kishin bër vetëvrasje për shkak të kushteve të rënda ekonomike.
Veteranët u gëzuan, por edhe këtu hilja ishte brënda, mëndjet djallëzore e kishin hartuar planin!!!
Ata e ndan buxhetin dhe ushtarve ja u morrën përsëri meritën, ata barazuan veteranët e vërtet me njerëz që luftën e kan pa vetem ne TV, madje edhe me ata qe e kan sabotuar. Edhe ketu futen gratë, vajzat, djemte, kunatat, dashnoret e cfar jo tjetër dhe pensionin e Veteranit e kthyen në ndihmë sociale.
Ndihme sociale e cila ndalet automatikishtë nese Veterani punon qoftë edhe përivat.
Ndërkohë që kapadainjët me pushtet, i marrnin nga 2, 3, 4 e me shum rroga nga buxheti i shtetit, mos te flasim për ekstra meditje dhe tendera…!
Ja kan bler tokën shtetit me 2.7 euro arin dhe ja kan shit me 6000 – 7000 euro përsëri shtetit.
Duke i marr parasysh këto fakte dhe shum të tjera të cilat nuk i kam cekur, a ka logjik të thumbohet një njeri i cili revoltohet nga këto vepra dhe thot, BOLL MË.
I kuptoj ata që kan zen vënde pune të cilat as ëndërr skan dit me i pa dhe tash kan panik.
Kurajo “shokë” ne që nuk patëm farefis në klanet e punesimit kemi mbijetuar pa ju paragjukuar juve si individë, do të mbijetoni edhe ju…!
Gojët e ëmbëla në kohë fushate morën shuplakën që meritonin.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *