Home

Lajme

Perdorimi i rrjeteve sociale ne kete kohe.

No Comments Lajme Opinion

Fushata elektorale zyrtarisht nuk ka filluar .Perdorimi i rrjeteve sociale ne kete kohe .Kjo dhe per arsye te pandemise .Mbetet forma kryesore e testimeve politike per momentin. Ne nje sondazh te tille te zhvilluar ne faqene fejzbukut per listen perfaqsuese te PD ne qarkun e Fierit .Te bije ne sy qe nr dy i kesaj liste eshte intelektuali Ibrahim Morina.

Ibrahim Morina eshte i njohur per diasporen per intervistat e shumta dhe per prononcimet direkte per shume ceshtje dhe ketu ne Danimarke dhe kudo ne bote ku degjohet radio projekti 21. Eshte padyshim kenaqsi dhe per ne qe intelektual te tille do te jen pjese e parlamentit te ardhshem pas 25 prillit .duke uruar qe procesti zgjedhor te jete i pastes si ai qe u zhvillua ne kosove.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *