Home

Lajme

Sazan Guri – TE PANDALUR DHE TE PANDARE

No Comments Aktualitet Lajme

Në takimin e djeshëm me Presidentin, diskutuam pikërisht ato 10 çështje që kemi parashtruar pak më poshtë, që nga interpretime tona të fakteve apo të mungesës së transparencës, tashmë ato u bënë më se të vërteta. Lufta jonë tashmë do të jetë sqarimi, shpjegimi dhe komunikimi me Ju të dashur qytetarë patriotë, si Aleat kryesor. Nëse dhe ju tërhiqeni e kemi ‘Hak’ Hagën dhe grabitjen e detit nga fqinji jugor, sepse vihet:

 1. Në unison dhe jo në mosmarrëveshje!?
 2. Vete Qeveria, dhe jo Shteti shqiptar?!
 3. Vihet pa Autorizim të Presidentit dhe Kuvendit!?
 4. Vihet me harta të ofruara nga pala fqinj, me orekset e tyre!
 5. Populli nuk di ç’gatuhet për kufijt e vet, nuk ka as ligje e as
  vendime që ato të quhen sekrete!
 6. Nëse Këshilli i Sigurimit, nuk di gjë, nuk mblidhet, kur i bie te
  thiret?!
 7. Kur mbaron negociimi mbaron mandati i grupit negociator, mgjs
  ky i dyti s’kishte mandat fare, po ashtu mbaron edhe mandati i
  KM?!
 8. Ministria e Jashtme po gatitet për Hagë, për të noterizuar humbjen, pa krijuar ende një grup juristësh vendas e ndërkombëtarë, ku ne ende pyesim pse nëHagë, pse pa diskutime gjithëpërfshirëse brenda.
  Ndaj zgjohuni o Qytetare, në mos sot, kur? Në mos për këtë, për çfarë?
  Une poezine e shkruajta, jo vetem kaq, por do ta mbrojë këtë poezi. Merreni premtim dhe lidhje bese. Shyqyr Zoti nuk jemi vetëm. Po ju? Dera është e hapët, nuk ka të parë, sepse para kombit jemi liliputa. Tani merruni me poetin……Ja ujku, ja SHESHI, doni gjurmet kërkojini, doni mejdanin përqafoheni…
  të tjerat avash avash..
Kan være et billede af 5 personer, heriblandt Sazan Guri, folk, der står, kostum dhe E brendshme

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *