Home

Lajme

Kushti i një mundësie aleance bashkëqeverisëse LVV-LDK (2)

No Comments Lajme Opinion

Nga Skënder Sadri KAPITI

Edhe së pari nëse Vjosa Osmani “rikthehet” dhe më së miri nëse ajo zgjidhet kryetare e LDK-së pasi LDK-së i duhet patjetër VETING-u nëse ajo pretendon që të bëhet alternativë potente politike dhe më pas edhe të bashkeqeverisë me LVV; dhe nëse Vjosa e merr drejtimin e LDK-së apo edhe nëse largohen pengmarrësit e LDK-së si “kalibri” Mustafa me kompani e me kryesi e që do të ishte shans i madh edhe për ripërtërtjen e LDK-së; por edhe tjetra, në pamundësi të mundësisë së parë, dhe nëse Vjosa Presidente edhe nëse ajo kalon edhe në VETËVENDOSJE, apo edhe nëse ajo formon një parti të re, bashkëqeverisja LVV -Alternativa Osmani, ose Kurti-Osmani do të vazhdojë për shumë kohë, sepse kjo i duhet Kosovës.

Nëse LDK reformohet shpejt tani, dhe disa apo te gjithe deputetët e saj i bashkohen dhe e mbështesin Vjosa Osmanin atëhere natyrshëm vjen edhe bashkëqeverisja LVV-LDK (2).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *