Home

Lajme

Kurti të vendos midis aleancës me Amerikën dhe islamo-majtistët

No Comments Lajme Opinion

Blerim Latifi

Nëse Kurti gjykon si shqiptar, shkon në Jerusalem në inaugurimin e Ambasadës së Kosovës aty!

Nëse gjykon si internacionalist socialist, nuk shkon! Nëse gjykon si islamist, prapë nuk shkon!

Koha për të vendosur midis Aleancës me Amerikën dhe Aleancës Islamo-Majtiste.

Koha për t’i thënë Erdoganit se marrëdhëniet e sotme midis Kosovës dhe Turqisë nuk mund të formulohen me terminologjinë e Perandorisë Osmane.

Burimi/dardaniapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: