Home

Lajme

KËRKESË PUBLIKE

No Comments Aktualitet Lajme

PARTI POLITIKE E DEPUTET ME GJAK SHQIPTARI TË PËRCAR VETEDISOHUNI SE KËTO PROTESTA JAN ALARM KOMBËTAR DHE JU E MBANI KËTE SHTET TË PA BARABART PËR SHQIPTARËT NË M.V.
DO TE PROTESTOHET DERI SA TE KETE BARAZI PËR SHQIPTARET E TË JEN SHTETEFORMUES DHE TË KET HETIM NDËRKOMBETARE PËR TE GJITH RASTET E MONTUARA POLITIKE
VETËDISOHUNI

 • Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) dhe Lëvizja Besa (LB), dy parti pjesëmarrëse në bashkëqeverisje me LSDM-në, duhet të largohen nga qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut;
 • Koalicioni i dy partive opozitare, Aleanca për Shqiptarët (ASH) dhe Alternativa (AA), pjesëmarrëse në Parlamentit e Republikës së Maqedonisë së Veriut, duhet të largohen nga Parlamenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut.
  ASHTU SIQ U BET BASHK ME THIRRJE TE KRYEMINISTRIT ZAEV VOTUAT NDRYSHIMET KUSHTETUSE PER EMRIN TANI VETËDISOHUNI BEHUNI TE GJITH BASHKARISHT LËSHONI QEVERIN E PARLAMENTIN DERI SA SHQIPTARËT TË BEHEN TË BARABART ME MAQEDONËT NË M.V. QË NE PREAMBUL ME STATUS SHQIPTARËT TË JEN SHTETEFORMUES ME GJUH SHQIPE ZYRTARE !!!
  Kryetari,
  Mr.Dr.Adil Mustafa
  IGFM-Maqedoni e Veriut
  TETOVE 03-03-2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *