Home

Lajme

Ira S. Kurti – KQZ – Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve!

No Comments Aktualitet Lajme

Erdha sot të marr informacion mbi dokumetacionin që duhet të plotësojë një Kandidat i Pavarur dhe një Kandidat në listen e një Partie. U mundova deri te burimi i informacionit të quajtur KQZ pasi gjeta mospërputhje midis formularëve të publikuara në faqen zyrtare të KQZ, të cilët të ridrejtonin në një faqe tjetër duke shkruar klikoni “këtu”, dhe të nxirrte formular që nuk korrespondonin me formularët që kishin Partitë e vogla të cilat donin të bashkoheshin me një listë!!
Kur j’u kërkova punojseve të KQZsë këtë informacion dhe pse ndodh kjo mospërputhje? Disa nuk dinin gjë, kurse njëra shkoj t’i printonte që të jepte formularët e saktë dhe doli pa sjellë gjë duke thënë, -“të më falni, po ne vuajmë për mungesën e internetit”!!
A e imagjinoni dot që një institucion kaq i rëndësishëm me afate kohore të mos jetë në gjëndje të bëj punën e vet?
KQZ nuk ka Internet sot!! Të shohim a do ketë Internet nesër…
Ira S. Kurti

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *