Home

Lajme

LËVIZJA ATËDHETARE RRËNJET PELLAZGO-ILIRE!

No Comments Aktualitet Lajme

LËVIZJA ATËDHETARE RRËNJET PELLAZGO-ILIRE!
i drejtohet drejtesise nderkombetare te te Drejtave njerzore te pakicave minoritare, ne be-ke, ku sipas vendimit te marre ne shekullin e 18 mbi mbrojtjen e etnive te huaja, si te barabarte me qytetarin e atije vendi dhe duke e lejuar te shkollohet ne gjuhen e tyre amtare, dhe duke jetuar si komunitet perfaqesues i nje shtet tjeter per arsye debimi apo deformime kifinjesh! pra te nderuar NDERKOMBETATR i dashur KOMBI IM!
pra kombi shqiptare eshte i vetmi popull qe ka lejuar etnite minoritare te ruajne gjuhen e atesise , se tyre dhe ajo qe ka me me rendesi kombetare sepse po qeverisemi si popull nga minoritare, dhe po na trajtojne ne si pakice dhe skllever te tyre ndersa ata akoma pashallare qe nga koha e turkut,
Pra kryetari i LËVIZJA ATËDHETARE RRËNJET PELLAZGO-ILIRE! Pr. Dritan Doda!
i kerkon te drejtes nderkombetare se te rrespektohen te drejtat e pakicave dhe minoriteteve shqiptare ku me shumë jane ne izmir te turqise. Arvanitasit helen. Kalabrezet e italise,. Molla e kuqe. Mal i zi, te njihet minoriteti yne dhe gjuha tyre atnore, te ruaje edhe minoritet SHQIPTARE traditat e tija siq ju kemi lejuar ne,,
Sepse juve te gjithe na keni vene shkelmin ne fyt edhe atedhe edhe pushtuesi, ju lutem zbatoni ligjet nderkombetare per te drejtat e minoritetit te nje etnie te huaj, nje DNA eshte e pa mundur te zdhuket, mos na i shkilni te drejtat e kultures se prejardhjes!
me rrespekte emigranti Dritan Doda i Skurajve!
Kryetari i LËVIZJA ATËDHETARE RRËNJET PELLAZGO-ILIRE! Ju lutem shperndajeni!
Ju lutem shperndajeni!
Ju Faleminderit!

Kan være et billede af tekst
Kan være et billede af tekst
Kan være et billede af tekst
Kan være et billede af tekst

Burimi/Facebook/Levizja atedhetare rrenjet pellazgo – ilire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *