Home

Lajme

Vulin “Të fala“ Shqiptarëve, Serbia nuk do lëshoj asnjë centimetër të territorit të vetë!

No Comments Aktualitet Lajme

Ministri i punëve të brendshme të Serbisë Vulin ka komentuar incidentin me të sh tëna afër Kurshumlisë duke thënë se “Serbua nuk do braktis aspo lëshojë asnjë centimetër të territorit të vetë.

Sipas Vulin organet serbe pas hetimit të qëllimit të grupeve të panjohura që erdhën nga Podujeva dhe atë nën mbrojtjen e personave tjerë të a rmatosur me a rmë të gjata që të presin malin në zonën e sigurisë tokësore, kanë reaguar ndaj si u shpreh “bandave të organizuara shqiptare “ që lëvizin nga hapësira e Kosovës, tha ia për TV Prva.

Ai a kuzoi Policinë e Kosovës se sillet si aleat i këtyre grupeve, përderisa KFOR vazhdimisht shprehet se kjo nuk është përgjegjësi e tyre.

“Do doja që kjo të ishte vetëm incident dhe mos të ndodhë më, Por nuk është ashtu, ato janë banda të organizuara shqiptare që lëvizin nga territori i Kosovës dhe presin malet, kjo është plaçkë të organizuara edhe pajisura, të a rmatosur dhe sapo vërejnë forcat tona ata sh krepin zjarr” tha Vulin.

Burimi/zeripress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *