Home

Lajme

AAK nuk tërhiqet: Kurti ta bëjë president Ramush Haradinajn, Kosova ia ka borxh

No Comments Aktualitet Lajme

An ëtari i AAK-së dhe zëvendësministri në de tyrë i Punëve të Jashtme, Gani Dreshaj në emisionin “Debat” të RTK-së e ka ko mentuar listën e deputetëve të zgje dhur të AAK-së dhe pro blemet me ak uza për vje dhje vo tash brenda këtij subjekti politik.

Ai e ka përmendur rastin e kandidatit për deputet, Rasim Selmanaj i cili nuk ka marrë v ota të mja ftueshme për t’u bërë de putet.

“Nuk është mirë që ne që jemi afër tij, shokët e tij, të ia pri shim punën Ramushit. Por, nëse dikush mendon se do ta shohin duke u rrë nuar Ramushin, e kanë ga bim, se nuk do ta le jojmë”, ka shtuar ai.

Dreshaj t utje ka thënë se Haradinaj duhet të jetë pre sident i Kosovës. Sipas tij, Kosova i ka bo rxh Haradinaj për ta bërë president.

Burimi/rtn24news.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *