Home

Lajme

Kryetarja e degës së LDK-së në Suedi me një mesazh për Lumir Abdixhikun

No Comments Aktualitet Lajme

Kryetar Lumir Abdixhiku

I nderuari Kryetar i posazgjedhur i Lidhjes Demokratike të Kosovës, z. Lumir Abdixhiku!

Më lejoni që në emër të Kryesisë së Degës së LDK-së në Suedi, të ju uroj zgjedhjen në krye të LDK-së, duke ju dëshiruar shëndet dhe mbarësi në udhëheqejen e Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Vizioni Juaj për funkcionimin dhe organizmin e LDK-së si Parti e Qenndrës së Djathtë dhe prioritet e LDK-së si për partneritet me SHBA-të dhe orjentimin Veriatlantik të Kosovës janë shpresëdhënëse për të ardhmen e LDK-së dhe Kosovës në përgjithësi.

Fjala e Juaj sot, se Ju do të vazhdoni të udhëhqni me vizionin dhe filozifinë politike të Presidentit Historik dr. Ibahim Rugova, ne si veprimtarë dhe zëdhënës të LDK-së në këtë vend skandinav, na bë të jemi krahë jush në cdo veprim tuajin në interes të LDK-së dhe demokratizimin dhe zhvillimin e Kosovës.

Ju urojmë punë të mbarë dhe jemi gjithmonë të gatshëm për bashkëpunim dhe respektimin e vendimeve të organeve të LDK-së!

Me respekt

Qibrije Hoxha, Kryetare e Degës së LDK-së në Suedi.

Burimi/botasot.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *