Home

Lajme

Poezi për trimin Nusret Pllana !

No Comments Argëtim Letersi

Si në luft dhe në liri,
Nuk po ndalet zëri i tij.
Mendje shëndosh e zemër varr,
Po i zbulon krimet barbarë.

Libri juaj dha jehonë,
Nëpër botë o trimi jonë,
Në atë libër plot me dëshmi,
Do të mbetesh në histori.

Shihen të vrarë pleq, gra e fëmijë,
e të djegur e të bërë hi,
Këta e bëjnë veç çetnik e zi,
E kjo do të mbetet në histori.

Ju punuat pa u ndal,
Duke bërë filma dokumentar,
Shumë masakra i zbulove,
Ndërkombëtarët tash i zgjove.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *