Home

Lajme

PROTESTAT VAZHDOINPËR BARAZI -DREJTESI -LIRI

No Comments Aktualitet Lajme

PROTESTAT VAZHDOIN
PËR BARAZI -DREJTESI -LIRI
DERI SA SHQIPTARËT AUTOKTON TE JEN SHTETFORMUES ME NJE SISTEM QEVERISLS FEDERAL OSE KOFEDERAL, DHE HETIM NDËRKOMBTAR PER TË GJITHA RASTET E MONTUARA POLITIKE .
KJO DO ARRIHET KUR TË GJITH DEPUTETËT SHQIPTAR -33 DO VETËDISOHEN DUKE SHKAKTUAR KRIZ POLITIKE DUKE LËSHU PARLAMENTIN DHE QEVERIN ,DERI SA TE BEHEN SHQIPTARËT TE BARABART ME MAQEDONT BASHKJETES SI TË BARABART OSE TI BASHKANGJITEN REPUBLIKES SË ILIRIDES TË SHPALLUR 1992 ME REFERENDUM PO SDUAN MAQEDONËT BASHKËJETES ME SHQIPTARËT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *