Home

Lajme

Adil Mustafa – Emri Maqedoni është emer iliro -pellazg.

No Comments Aktualitet Lajme

Ata qe vazhdojne të quhen shqiptar të Maqedonis në fakt janë maqedonasit e vertetë dhe autokton , pasardhës të Akeksandrit te Madh . Ata jane afro 70 % e popullatës qe jeton në Maqedoni. Sllavët e Maqedonisë dhe bullgarët e Maqedonisë janë ardhacake të vonshëm që duan ta marrin emrin.
A ka turp dhe poshtërim më të madh për një popull se, të trajtohet pakicë kombëtare e të sundohet në shtetin e tij, në trojet veta etnike ku është autokton dhe shumicë, i sunduar nga një popull tjetër që vet është pakicë! Nëse kjo mund të mendohet se është politikë dhe kombëtarizëm, na thoni ta dimë se çka është tradhtia?
Tradhtar jan kjo klas politike shqiptare e përcar nga agjenturst antishqiptare që po pasurohet ne kurriz të interesave kombëtare.
Protestat në M.V vazhdojn për -drejtsi-barazi-pavarsi.
20-03-2021
Tiran

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *