Home

Lajme

Ganimete Musliu í reágon KURTIT: – “Çfar Kryeministri je ti që fëmíjët e tu nuk flàsin shqíp né shtépí…”

No Comments Aktualitet Lajme

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës gjatë fjalimit të sotëm në kuvend í ka reáguar kryemínístrit Albin Kurti ku e njejta ka thënë: Kurtí do té jetë kryeministri i parë shqiptar të cílit fémíjët nuk i flasin shqip në shtëpi.

“Ju do të jeni kryeministri i parë shqiptar që fëmijët nuk í flásin shqíp”, i replíkoi Musliu Kurtit në foltore.

Ganimete Musliu më pas u kthye në foltore për ta sqaruar deklaratën e saj, duke thënë se këtë st andard të ‘et ike timit të fëmijëve” e kanë nisur vetë Lëvizja Vetëvendosje që lider e ka Kurtin.

“Ju kam thonë disa here në këtë foltore, ku jdes kur pr ekní fëmijët e dikujt. Fëmijët e li derëve tanë të cilët janë etí ketuar në këtë foltore prej Lëvizjes Vetëvendosje, a i ka sjellë lejleku apo janë ata prej je ti mo reve?”

Tutje Musliu deklaroi: “Prandaj, këtë standard e keni bërë ju dhe mësohuni se do të përballeni me standardet që ju i keni krijuar në këtë vend”.

Burimi/todaynews33.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *