Home

Lajme

Luan Krasniqi – I nedruar zoti Kryeminister Albin Kurti

No Comments Aktualitet Lajme

Me lejoni qe me rastin e zgjedhjes suaj si Kryeminister i Kosoves t’ju shpreh pergezimet e mia me te sinqerta Ju dhe Partise se ciles Ju i takoni.
Besimi qe u ka dhene Kosova dhe Diaspora e mbare botes per te udhehequr nje post kaq te rendishem ne nje moment kaq jetik per Kosoven deshmon per aftesite dhe kualitetet e Juaja.
Shpresoj se angazhimi i Juaj ne drejtim te permiresimit te jetes se qytetarve te Kosoves do te jete permanent.
Si sportist, kam besimin qe angazhimi i Juaj do te jete qe sportisteve kosovar tu ofrohen kushte me te mira, dhe perfundimisht talentet kosovar te kene mundsi qe vlerat e tyre t’i prezentojne nen flamurin e Kosoves.
Sinqerisht
Luan Krasniqi

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *