Home

Lajme

Vjosa R. Osmani – Kryetarit të ri të Kuvendit, njëherësh U.D. President, z. Glauk Konjufca

No Comments Aktualitet Lajme

Kryetarit të ri të Kuvendit, njëherësh U.D. President, z. Glauk Konjufca dhe Kryesisë së re të Kuvendit, u uroj punë të mbarë në udhëheqjen e institucionit më të lartë legjislativ e përfaqësues të vendit tonë.
Ishte nder i jashtëzakonshëm që përgjatë legjislaturës së shtatë të jem në krye të Kuvendit, tempullit të demokracisë dhe të punoj duke përfaqësuar interesin e qytetarëve dhe duke rritur integritetin e transparencën në këtë institucion.
Dita e sotme, është realizim i vullnetit qytetar të shprehur me votë plebishitare në zgjedhjet e 14 shkurtit.
Të gjitha deputeteve dhe deputetëve u uroj punë të mbarë, duke uruar që të jenë përherë të udhëhequr nga kërkesat dhe nevojat e qytetarëve dhe të punojnë gjithnjë në shërbim të më të mirës për ta.
Na priftë e mbara!


Kan være et billede af një ose më shumë njerëz, folk, der står, personer, der sidder dhe E brendshme

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *