Home

Lajme

Ganimete Musliu dje promovoi femrën haxhuze, egoiste dhe perverse të PDK-së.

No Comments Lajme Opinion

Cili faktor je ti që të të japi llogari kryeministri Albin Kurti për jetën e tij private?
Jeta private nuk është jetë publike dhe as politike, ndaj mos i përzieni hesapet sepse është e ndjeshme.
Realisht unë nuk e njoh Ganimeten dhe s’di a është e martuar ose jo dhe me çfarë nacionaliteti, por unë u ndjeva keq me fjalorin e saj të urrejtjes nacionale dhe racore.
Edhe Albinit nëse i flasin anglisht familja e që flas edhe unë të shumtën e kohës, edhe Ganimetja nëse është e pamartuar nuk e kuptoj çfarë dëmi ka shteti?
Kur nuk e njeh politikën, merresh me familjen!
Kur nuk ke bazë korrupsioni në politikë, shpif për familjen!
Politikani jep llogari politike, llogaritë famijare jepen në familje.
Është turpi i shekullit të dëgjosh një fjalim të tillë!
E kuptoj që është e vështirë të jesh opozitë kur je me diktatorët 20 vjet dhe me pushtet, por jo me fjalime të këtij niveli sepse mund të paditesh për urrejtje.
Albini duhet ta bëjë që të mbusheni mend!
Turp!
Gratë kur i kaplon interesi harrojnë ndjenjën dhe kanë mangësi suksesi!
Gjyla Çeliku

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *