Home

Lajme

Nga e pastrehë u bë milionere, kjo është 26-vjeçarja që u bë e pasur duke fjetur me ”babushat”

No Comments Argëtim Kuriozitet

Nga e pastrehë u bë milionere, kjo është 26-vjeçarja që u bë e pasur duke fjetur me ”babushat”. Disa kohë më parë 26-vjeçarja amerikane Jeanemarie Almulla ishte e pastrehë. Tani ajo jeton në luks të shfrenuar falë burrave të mëdhenj në moshë me të cilët ajo k;ryen marrëdhënie int:ime në këmbim të dhuratave të shtrenjta dhe parave.

Midis këtyre dhuratave përfshihen diamantë, ora Rolex, çanta të shtrenjta dhe pushime në vende përrallore. Burrat me të cilët ajo fle dhe i japin dhurata ajo i quan “babushat”. Ajo i njeh ata “online” dhe ka filluar ta bëjë këtë gjë që në vitin 2014..

Burimi/zeripress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *