Home

Lajme

Sazan Guri – Çfarë të mbrojmë më para?!

No Comments Aktualitet Lajme

Nesër shkojmë vullnetarë (na duket vetja si në luftën e Spanjës) në Himarë për Livadhin, ku buldozerët i vërsulen plazhit për qëllime klienteliste.
Përzjehemi aq shumë se jemi stisur për të mos duruar dot kësi ngjarjesh, dhe tani e kuptoj, pse ka nga ju që edhe mund të dyshojnë, po ky për cfarë e bën? Ta mësoni njëherë e mirë ca nga ju – lekë s’dua, pushtet s’dua, por cfarë dua – gjejeni?.
Pa të shohim se sa jeni vetë ju të dashur qytetarë në gjendje të rrokni kauza të tilla dhe të shikoni stërkëmbshat ndër këmbë?
Të shohim nëse fitoni apo humbni personalisht?!
Të shohim se ja e nisët, a kini durim e nerva ta bitisni?
Gjss, e kemi vendosur, sikur edhe i vetëm trim në luftë,
TE PREMTEN TE MATERNITETI 0RA 12:00, PASTAJ TE BASHKIA E PASTAJ TE MOZAIKU.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *