Home

Lajme

Xun Çetta – Larg duart nga bllokimi i ndryshimit të ligjit zgjedhor

No Comments Lajme Opinion

Jo vetëm ju mik i nderuar dhe shumë i respektuar Besnik Tahiri por kushdo tjetër i cili kundershton fillimin urgjent të ndryshimit të ligjit zgjedhor pa dallim pse në pandemi, do trajtoheni si pengues i daljës nga krimi i ligjit zgjedhor, ligj ky i cili ka plogshtuar dhe shterrrpësuar tash sa vite gjitha legjislaturat e Kuvendit.
Kam shkruar disa herë, madje së fundi pas zgjedhjeve por sa dukët nuk e paske lexuar se sa nevojë e shohim ndryshimin e këtij ligji i cili po kullon plagët tona zgjedhore.
Larg duart nga vazhdimi i këtij ligji zgjedhor i cili e mbyti vendin tonë.
Bllokada e ndryshimit të këtij ligji zgjedhor zbulon fytyrat e këtij aventurizmi politik për kaq vite rresht. Ju mik i nderuar dhe shumë i respektuar Besnik, e di dhe jam i sigurt se nuk jeni ky llum politik i cili don ta zgjat jetenë e ligjit zgjhedhor por diqka ka që ende nuk ke lexuar ose nuk po kupton.
Më vjen keq pse as seancën tani nuk po mund ta percjelli ngase më duhët më dal që të keqes turrin më ja ndal, kam mbi 100 km rrugë dhe ika.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *