Home

Lajme

Ira S. Kurti – Discriminimi vazhdon!

No Comments Lajme Opinion

Ndërsa në ekranet televizive nga mëngjesi në darkë shohim kandidatët e PS, PD dhe LSI për ne të tjerët heshtje. Kur mua më kërkuan 5 mijë euro për 20 minuta, si ka mundësi që këta zënë gjithë ditën e natën ekranet? Ku I gjejnë miliona Euro?
Në FACEBOOK shikojmë përsëri reklama të sponsorizuara nga kandidatët e po këtyre Partive, kurse mua FB më refuzon sponsorizimin e faqes time.
Një garë e pa barabartë qysh në fillimet e veta, dhe plot sabotime. Koalicionit tonë nuk na kanë dhënë as fondet që na takojnë me ligj.
Mërgatës tonë (Diasporës) nuk ja mundësuan votimin.
Përse vallë I trembën kaq shumë emrit tim? Nëse këto parti kanë bërë punën gjatë qeverisjeve të tyre, përse vallë kanë nevojë të harxhojnë miliona lek/euro për fushatë? Populli I njeh mirë..

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *