Home

Lajme

Të gjithë do të vuajmë nga këto parashikime të Baba Vangës për vitin 2021

No Comments Argëtim Kuriozitet

Baba Vanga, emri i vërtetë i së cilës është Vangelia Gušterova, u mbiquajt “Nostradamus në Ballkan” për shkak të parashikimeve të saj të çuditshme që duken deri në fund të botës në 5079.

Parashikimet e psikikës së verbër për 2021 u zbuluan pasi ajo parashikoi 11 shtatorin dhe Brexit, pavarësisht se vdiq vite më parë. Baba Vanga, emri i vërtetë Vangelia Gushterova, u mbiquajt ‘Nostradamus në Ballkan’ për shkak të pretendimeve të saj të çuditshme.

Ajo e humbi shikimin në moshën 12 vjeç dhe pretendoi se në të njëjtën kohë u bë e vetëdijshme se asaj i ishte dhënë një dhuratë shumë e rrallë nga Zoti për ta parë në të ardhmen. Ajo parashikoi që universi do të mbaronte në 5079, dhe dyshohet se zbuloi incidente në vitet ndërmjet. Ajo dinte për shembjen e Bashkimit Sovjetik, sulmin më 11 shtator 2001, vdekjen e Princeshës Diana dhe katastrofën e Çernobilit dhe asaj iu tha që 85% e parashikimeve të saj ishin të sakta.

Pak para vdekjes së saj në moshën 85 vjeç në 1996, ajo tha se 2021 do të ishte viti në të cilin do të gjendej një kurë për kancerin. Baba Vanga pohoi: “Në fillim të shekullit 21, njerëzimi do të shpëtojë nga kanceri. Do të vijë dita kur kanceri do të lidhet nga zinxhirë hekuri. “Por gjërat nuk duken mirë për Presidentin Donald Trump ndërsa ai largohet nga Shtëpia e Bardhë, sepse Baba Ëang tha se padyshim që do të vuante nga një” sëmundje misterioze “.

Ajo pretendoi se POTUS i 45-të do të sëmurej me një “sëmundje misterioze që do ta linte atë të shurdhër dhe do të shkaktonte trauma të trurit”. Parashikimet e saj të egra gjithashtu pretendojnë se ekonomia evropiane do të bjerë, se përpjekja për të vrarë presidentin rus Vladimir Putin do të kryhet nga dikush nga vendi i tij dhe se ekstremistët islamikë do të raportojnë sulmin në Evropë. Ajo thuhet të ketë thënë: “Ekstremistët do të përdorin një arsenal të armëve kimike kundër evropianëve”.

Baba Vanga shtoi: – Bota do të vuajë nga shumë kataklizma dhe katastrofa të mëdha. Ndërgjegjja e njerëzve do të ndryshojë. Do të vijnë kohë të vështira. Njerëzit do të ndahen sipas besimit të tyre. Ne jemi dëshmitarë të ngjarjeve shkatërruese që do të ndryshojnë fatin e njerëzimit. Duket se Bullgarja kishte ende ca gjëra argëtuese për të cilat na tregoi – ajo thotë se prodhimi i benzinës është ndalur, trenat do të “fluturojnë” duke përdorur rrezet e diellit.

“Një dragua i fortë do të marrë përsipër njerëzimin. Të tre të mëdhenjtë do të bashkohen. Disa njerëz do të kenë para të kuqe. Shoh numrat 100, 5 dhe shumë zero. ”

Ajo shtoi: “Prodhimi i benzinës do të ndalet dhe Toka do të pushojë”. Parashikimi i saj më i çuditshëm është se në vitin 2021, dragoi do të sundojë planetin”

Burimi/SYRI.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *