Home

Lajme

Ira S. Kurti – FLETË-VOTIMI 25 Prill 2021

No Comments Lajme Opinion

Më poshtë do shihni dy lloje të ndryshme fletë-votimi të publikuara nga dy subjekte të ndryshme sot. Njëra fletë e ka kutinë e klikimit nën numrat e Subjektit dhe tjetra në anë e djathtë në fund të rreshtit me numrat e kandidatëve. Pse nuk janë të unifikuara printimet?
Në teori listat u hapën që populli të zgjidhte emrat e kandidatëve, por në vletë-votimin ato nuk u vendosën duke i konsideruar Kandidatët për Deputet si një herë e një kohë kampet e përqëndrimit kur njeriut i vendosoj një numër. TURP!
Një fletë-votimi që kutinë për të zgjedhur kandidatin e ka kaq të vogël mund të shkaktoj shumë probleme për moshën e tretë dhe ata që kanë vështirësi me shikimin. Njerzit duhet të marrin me vete në votime vizore për ta mbajtur drejt vemendjen tek numri i kandidatit që duan të zgjedhin.
Vendosja/ekspozimi i emrave të Kryetarit të koalicionit apo të Partive gjithashtu nuk është aspak tërheqëse për votuesin i cili don të votojë për një figurë të pastër brenda listave të këtyre kryetarëve që nuk gëzojnë respektin e votuesit.
Emri im është i listuar te Aleanca ABEOK-5 me Kujtim Gjuzin dhe duhet të klikoni numrin 27 te ai rresht.
Rreshti 5; kutia 27 = IRA KURTI

Kan være et billede af tekst, der siger "QARKE TTRANÊ 0V'm. RIPLRIKAESIOIPERISE PSD RTIASOCIALDEMOKRATE "PSD" Tom DOSHI 2 PARTIA BALLI KOMBETAR "PBK" Adriatik ALIMADHI PARTIA LEVIZJA DEMOKRATIKE SHQIPTARE "PLDSH" Myslim MURRIZI D PARTIA BINDJA DEMOKRATIKE "BD" Astrit PATOZI 1DEA 5 ALEANCA BASHKIMI POPULLOR "ABEOK" Kujtim GJUZI Emigracionl Ora Shpreses Konservatoret LEVIZJA SOCIALISTE PER INTEGRIM "LSI" Monika KRYEMADHI LSI PARTIA NISMA THURJE "NTH" Endrit SHABANI แhย1 PARTIA LEVIZIA RE "LRE" Arian GALDINI PARTIA DEMOKRATIKE ALEANCA PER NDRYSHIM "PD-AN" Lulzim BASHA 10 PARTIA ALEANCA DEMOKRACIA RE "ADR" Edmond STOJKU PARTIA LEVIZIA PER NDRYSHIM "LN" Jozefina TOPALLI 12 PARTIA SOCIALISTE E SHQIPERISE "PS" Edi RAMA 13 KANDIDAT PAVARUR Boiken ABAZI"
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *