Home

Lajme

Enver Hoxhaj – Sir, Yes Sir!

No Comments Aktualitet Lajme

Nuk do të mund ta përmbyllnim më mirë ditën sesa me lajmin që na erdhi sot nga Londra. Kadetët e FSK-së, Iliriana Bunjaku dhe Ardit Deliu kanë diplomuar në Akademinë Ushtarake Mbretërore “Sandhurst” të Mbretërisë së Bashkuar. Nëntogerja Iliriana Bunjaku, është shpallur kadetja më e mirë, së cilës i është ndarë shpërblimi i nderit për demonstrim të qëndrueshmërisë fizike, guxim dhe aftësi të vërteta lidershipi. “Shpata Ndërkombëtare”, si shpërblim i nderit iu nda nga gjenerali britanik Sir Nicholas Carter. Kjo është gjenerata e Republikës së Kosovës që na garanton se e ardhmja e jonë është në duart e sigurta.
Krenarë!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *