Home

Lajme

Ira S. Kurti – Humbje apo Fitore?

No Comments Aktualitet Lajme

Po mos të bësh gjë, humbjen e ke në xhep. Unë prisja që bashkë-Atdhetarët e mi të kontribonin në Kandidaturën time për fitoren. Por fatëkeqsisht, në vend që të kontribojnë me ndërgjegjësimin e asaj pjese të popullsisë që nuk e dinë se kanë zgjedhje midis kandidatësh, hedhin gurë nën rrota nga pesimizmi që i ka kaptivuar!
A thua se unë jam një grua pa mënd dhe nuk I di se si është kapur i gjithë Sistemi? Puna është të thyhet akulli 30 vjeçar. Po të bëheshim bashkë Kandidatura ime do ishte një fitore e sigurtë! A mund të ndjehet ndonjë I turpëruar nga promovimi i emrit tim?
Ju faleminderit nga zemra për të gjithë ata mbështetës që po kontribojnë në terren!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *