Home

Lajme

Remzi Basha – Kush fluturon si shqiponja ?

No Comments Argëtim Letersi

Kush fluturon si shqiponja?
Per të ardhë në vatrat tona
Ai është Agim Ramadani
Në shesh të luftës po bën namin

Pushkë e tub për liri
Nuk pyet për hordhi
Eh, moj tokë më munguar
Lufton trimi zëmërtrazuar

Shumë vitë në mërgim
Për ty tokë po bëj betim
E shtrenjtë si nëna je
Nëna ime je mëmëdhe.

Kur agoi drita e lirisë
Agimi biri i Dardanisë
Bëri betimin nën flamur
“-oj tokë s’të härrör kurrë”

Remzi Basha

Kan være et billede af 2 personer, heriblandt Remzi Basha dhe folk, der står
Kan være et billede af Remzi Basha dhe står
Kan være et billede af 3 njerëz dhe tekst
Kan være et billede af 1 person dhe tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *